Uppföljning!

Tänkte köra lite uppföljning av dagen. Vaknade som sagt fylld med förhoppningar om min tyngre framtid haha.
Jag fick in ett pass styrketräning. Förde även matdagbok, vägde maten! Beställde hem proteinpulver som jag hoppas kommer innan helgen! Det ska även veckohandlas imorgon så har kollat upp massa bra mellanmål som går att förbereda innan och äta senare. Ska testa den omtalade chiapuddingen med chokladsmak, hittade bra recept på energibars och ska ta upp drickandet av smoothies igen så fort proteinpulvret kommer.
Det var ganska tufft att trycka i sig mat när magen tyckte det var nog, men jag måste om det ska bli någon skillnad. Därför längtar jag till jag fått hem alla bra energikällor till mellanmål så behöver inte lunch och middag var så för mig stora.

Ett plus i det här med muskelbyggande och kroppsbyggnad är att det är ett intresse jag och Daniel delar på. Innan vi fick Alvin tränade både jag och Daniel mycket, okej han tränade mest men jag va inte mycket sämre. Det va faktiskt kul att gå till gymmet tillsammans! Nu får vi göra samma sak fast vi behöver bara gå upp en trappa men pga platsbrist och två barn får vi turas om.